Șeful statului a conferit „Ordinul de Onoare” domnului Hulusi Kiliç, ex-Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia în Republica Moldova. Despre acest lucru Igor Dodon a informat printr-un mesaj pe pagina sa de facebook.

Am acordat această distincție în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea și aprofundarea colaborării interstatale constructive și atotcuprinzătoare dintre Republica Turcia și Republica Moldova în diferite domenii, precum și pentru contribuția la implementarea unor proiecte de investiții în țara noastră”, a scris Dodon pe facebook.

Șeful statului a menționat că pe parcursul mandatului lui Hulusi Kiliç au fost inițiate zeci de proiecte de asistență tehnică de sute de milioane de lei pentru Republica Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!