/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Consilierul lui Dodon, despre controversata postare: „Nu a fost coordonată cu șeful statului”

25 februarie 2018, ora 19:26

„Din păcate, programul încărcat al Președintelui nu-i permite de fiecare dată să-și administreze personal pagina de Facebook și de această data, în textul postării, care nu a fost coordonat cu șeful statului, s-a strecurat o greșeală regretabilă din care cauză am retras teza care a lezat sentimentele mai multor grupuri distincte din societate”, a scris Ion Cebanu pe pagina sa de facebook, aducând și scuzele de rigoare.

TV8 menționează că, anterior Igor Dodon a declarat că pagina sa personală de facebook o gestionează singur, pentru cea publică are însă și angajați care scriu în locul său. Mesajul care a trezit mai multe polemici pe aceiași rețea de socializare a fost publicat pe profilul personal al lui Dodon, nu pe pagina sa de facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram