Astăzi pe pagina de facebook a șefului statului a apărut o postare care a trezit nemulțumirea mai multor internauți. Acolo Dodon scria că moldovenii sunt un popor ortodox, însă în prezent, se fac încercări „de a ne ademeni cu noi învăţături false, cum ar fi liberalismul, toleranţa, egalitatea de gen”. Peste cinci ore, Ion Cebanu consilierul președintelui a scris că în textul postării s-a strecurat o greșeală, iar postarea nu a fost coordonată cu șeful statului.

„Din păcate, programul încărcat al Președintelui nu-i permite de fiecare dată să-și administreze personal pagina de Facebook și de această data, în textul postării, care nu a fost coordonat cu șeful statului, s-a strecurat o greșeală regretabilă din care cauză am retras teza care a lezat sentimentele mai multor grupuri distincte din societate”, a scris Ion Cebanu pe pagina sa de facebook, aducând și scuzele de rigoare.

TV8 menționează că, anterior Igor Dodon a declarat că pagina sa personală de facebook o gestionează singur, pentru cea publică are însă și angajați care scriu în locul său. Mesajul care a trezit mai multe polemici pe aceiași rețea de socializare a fost publicat pe profilul personal al lui Dodon, nu pe pagina sa de facebook.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!