/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ O tânără din Republica Moldova a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Bucureşti. A murit pe loc

missing
01 martie 2018, ora 09:08

Incidentul a avut loc miercuri seară pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Echipajul de pe ambuanţă ajuns de urgenţă la faţa locului a încercat să o resusciteze pe tânără, dar fără succes. Mai mulţi poliţişti fac acum cercetări la faţa locului.

Nu se ştie încă dacă moartea sa a fost suicid sau o crimă, cert este că principalul suspect este iubitul fetei.

Aceasta locuia cu iubitul său din luna decembrie a anului trecut, acesta fiind un bărbat cu 21 de ani mai mare, care lucrează în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Vecinii spun că nu ar fi auzit scandal înainte de tragedie, ba char bărbatul ar fi coborât cu câteva ore înainte la parterul blocului pentru a plăti întreţinerea. Administratorul blocului spune că bărbatul nu dădea semne că ar fi nervos, dar a fost destul de distant. De asemenea, vecinii îl numesc a fi un bărbat liniştit şi respectuos. Bărbatul a fost audiat, miercuri seara, de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram