Moldovenii din Ucraina vor beneficia de servicii consulare în Lviv și Vinnița. Detalii

missing
05 martie 2018, ora 06:45

În acest scop, în perioada martie-aprilie 2018, funcționarul consular al Ambasadei va efectua deplasări de serviciu în următoarele orașe:

– 30 martie în or. Vinnița;
– 20 aprilie în or. Lviv.

Serviciile consulare disponibile în cadrul acestor vizite vor cuprinde următoarele acțiuni: depunerea dosarelor privind cetățenia, perfectarea procurilor, declarațiilor, evidența consulară, acte de stare civilă, cazier judiciar, buletine de identitate, etc.

Precizări importante:
Din motive tehnice nu vor fi perfectate titluri de călătorie și pașapoarte pentru călătorii în străinătate.

Persoanele interesate să beneficieze de serviciile consulare care vor fi prestate în perioada menționată, sunt rugate să se programeze, prealabil, la următoarele numere de telefon:

– 044 521 22 79 Secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova în Ucraina sau să remită un email la adresa: kiev.@mfa.md;

– 0432 55 68 29 Consulatul Onorific al Republicii Moldova în regiunea Vinnița sau la adresa: infovinconsulmd@gmail.com;

– 050 337 31 86 Consulatul Onorific al Republicii Moldova în or. Lviv sau să remită un email la adresa: consulmd.lviv@gmail.com.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram