Ceața a dat peste cap traficul aerian din Moldova, dar și planurile a sute de pasageri. Potrivit panoului online al aeroportului o cursă aeriană spre Istanbul la 21:25 a fost anulată, iar alte curse cu destinația finală în Chișinău se rețin.

UPDATE 23:53 După a ce a realizat mai multe cercuri deasupra Moldovei, aeronava din Paris a aterizat din a doua încercare pe aeroportul Chișinău.

UPDATE 23: 42 Pe panoul aeroportului s-a modificat ora aterizării aeronavei, se estimează că va ateriza la 23: 50. Anterior era indicată ora 22:50.

Aeronava care vine din Paris zboară în cercuri deasupra țării, deoarece nu poate ateriza din cauza ceții. Informația a fost confirmată pentru Tv8 de către operatorii de la call-centrul aeroportului.

Menționăm că sinopticienii, au emis în seara zilei de vineri cod galben de ceață în toată republica. Potrivit avertizării, în noaptea de 9 martie spre 10 în țară va fi ceață cu vizibilitatea de 200 m și mai puțin. Codul galben este valabil până sâmbătă, în prima jumătate a zilei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!