Trupa Doredos a schimbat conceptul scenic pentru Eurovision. Pe scena de la Lisabona, moldovenii vor evolua cu un backvocal din Suedia și un dansator din Rusia. Trupa își va începe turneul de promovare pe 16 martie în țările baltice. Producătorul spune echipa este pe cont propriu, fiind nevoită să investească din propriile resurse pentru turneu, clip și costume, dar nu au menționat cât exact au cheltuit.

Trupa DoReDos a lansat videoclipul la piesa „My lucky day” cu care urmează să reprezinte Republica Moldova la concursul Eurovision 2018.

„Filmările s-au desfășurat două zile în Grecia – Santorini. Primele zile ne-am pregătit, am căutat locațiile, costumele. Iar a doua zi, de la cinci dimineața au început filmările”, menționează Dimitrii Sergheev, productător DoReDos.

Piesa a fost scrisă de interpretul rus Filip Kirkorov, iar videoclipul a fost regizat de moldoveanul Slava Sîrbu.
„Vineri plecăm într-un turneu în țările baltice. Vom avea opt concerte. După aceasta plecăm în Portugalia, Londra, Israel, Amsterdam, Madrid”, spune Sergheev.

Investițiile pentru turneul de promovare sunt scoase din buzunarul cântăreților, dar membrii echipei speră să găsească în curând un sponsor. Producătorul trupei a mărturisit că a modificat și programul evoluției: „S-a schimbat echipa. Vor fi doi back-vocaliști din Suedia. Echipa a devenit internațională. Un dansator din Moldova, altul din Rusia”.

În acest an 42 de ţări vor concura la Lisabona pentru trofeul celui mai important concurs muzical din Europa. Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!