/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Kaufland anunță crearea a 1000 de locuri de muncă în Moldova

missing
21 martie 2018, ora 09:50

În același timp, în viitor, compania planifică să investească câte 30-50 de milioane de euro anual. Reprezentanții Kaufland au menționat în cadrul unei întrevederi cu Pavel Filip că au demarat activitățile necesare începerii construcției primelor trei magazine în municipiul Chișinău, iar ulterior rețeaua va fi extinsă și în afara capitalei.

Prim-ministrul Pavel Filip a încurajat conducerea Kaufland să dezvolte proiectul, accentuând că venirea pe piață a unui investitor atât de important deschide calea și pentru alți investitori străini, dar și sporește competitivitatea operatorilor locali.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de comerț cu amănuntul din Europa, cu peste 1250 de magazine în șapte țări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram