/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO. VIDEO/ Imagini cumplite din interiorul mall-ului cuprins de flăcări: Pereți mistuiți, geamuri sparte și tavane prăbușite

missing
27 martie 2018, ora 07:15

Din imaginile publicate, se poate bine vedea că zonele afectate de incendiu au fost făcute scrum. În una din fotografii se vede și una din sălile cinematografului, din care au rămas doar construcțiile metalice ale scaunelor.

Numărul morţilor în urma incendiului izbucnit duminică la un mall din Kemerovo a ajuns la 64. Serviciile de intervenţie şi pompierii au depus eforturi de la început pentru degajarea etajului trei, unde a izbucnit incendiul, în timp ce acoperişul acestui centru comercial s-a prăbuşit aproape în întregime, zona afectată întinzându-se pe o suprafaţă de 1.500 km2.

Martori la incendiu au explicat la televiziunea rusă că nu au auzit alarmele de incendiu care trebuiau să funcţioneze în mod normal.

Potrivit unor informații, un agent de securitate a oprit alarmele de incendiu

Ieşirile de urgenţă au fost blocate şi există dovezi de încălcări şi ale altor măsuri de siguranţă care ‘au condus la consecinţe grave’, a informat Comitetul de anchetă de pe lângă Parchetul General al Rusiei.Premierul Dmitri Medvedev a anunţat că familiile victimelor vor primi un milion de ruble (17.500 de dolari).

Autorităţile din regiunea Kemerovo au decretat trei zile de doliu, dar nu și în întreaga țară.

Anchetatorii investighează dacă incendiul ar fi putut fi declanşat de adolescenţi care, potrivit unui martor, ar fi dat foc unor cuburi din spuma poliuretanică într-o zonă de joacă.

Mall-ul a fost deschis în urmă cu cinci ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram