/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Tragedia din Kemerovo: Noi imagini video din momentul declanșării incendiului

missing
31 martie 2018, ora 13:40

Din imaginile video prezentate, bărbatul susține că ușile de fapt erau deschise atât înainte de izbucnirea incendiului, cât și după.

Potrivit RIA, o persoană a deschis ușa unei săli a cinematografului, doar că de acolo nu a ieșit nimeni. În acest timp însă persoanele din alte încăperi au început evacuarea. După aproximativ 13 secunde, fumul era atât de dens, încât imaginea video nu mai este clară.

Amintim că, pe 25 martie, a izbucnit un incendiu în centrul comercial Kemerovo „Zimnyaya vishnya”, în urma căruia au murit 64 de persoane, dintre care 41 de copii, iar alte 80 de persoane au fost rănite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram