Un nou incendiu în capitala din cauza aprinderii grăsimii acumulate în hotă bucătăriei unei cafenele. Este vorba de un local de pe bulevardul Cantemir. La fața locului a intervenit o autospecială a pompierilor. Nimeni nu a avut de suferit. Incendiul a fost stins înainte ca pompierii să ajungă la fața locului.

Serviciul de pompieri a fost alarmat în jurul orei 12:00, despre faptul că în interiorul unui local pe strada Cantemir din Chișinău a izbucnit un incendiu.

Prima informație a fost că acolo ar fi fost izbucnit un incendiu, iar la venirea echipei de pompieri, salvatorii au stabilit că nu era vorba de un incendiu. Era vorba doar de o situație, unde în bucătăria localului a ieșit fum în urma arderii grăsimii din hota acelei bucătării,” a declarat pentru TV8 Diana Țuțu, purtător de cuvânt IGSU

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cei din local au reușit să stingă focul cu forțele proprii.

Nimic deosebit nu s-a întâmplat, dar fiindcă locuim în Moldova s-a făcut o bârfă mare. Doar puțin s-a aprins hota. Totul a fost simplu, în două minute s-a făcut tot,” ne-a declarat Igor, administratorul localului.

Un caz similar a avut loc pe 31 martie într-un local de pe strada București. Și în acest caz s-a aprins grăsimea din hota de evacuare din bucătărie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!