După ce s-au lămurit cu Chișinăul, partidele se apucă și de Bălți. Socialiștii și cei din Platforma DA și-au înaintat astăzi candidații. Pentru fotoliul de primar de Bălți, din partea PSRM, va lupta Usatîi. Nu este vorba de fostul primar, ci de consilierul municipal Alexandru Usatîi. Iar PPDA au propus-o pe președinta organizației teritoriale a partidului, Arina Spătaru.

Este un bun activist civic. S-a manifestat de-a lungul timpului și cred că bălțenii simt acest lucru”, a declarat Andrei Năstase, liderul PPDA.

Arina Spătaru are și o afacere în domeniul vestimentar. Socialiștii l-au înaintat pe consilierul municipal PSRM de la Bălți Alexandru Usatîi, care a fost demis anterior din funcția de viceprimar de către comuniști.

Profesionalismul, cumsecădenia, deschiderea, lupta împotriva criminalilor, toți împreună suntem capabili să oprim degradarea municipiului Bălți”, a declarat Alexandru Usatîi, candidat PSRM.

Fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, și-a dat demisia în luna februarie, declarând că pleacă din cauza lui Vlad Plahotniuc, care ar sta in spatele presiunilor, perchezițiilor, dar si a dosarelor intentate membrilor „Partidului Nostru”. Plahotniuc a refuzat să comenteze declarațiile, iar deputatul democrat Sergiu Sîrbu l-a acuzat atunci pe Usatîi de incompetență în administrarea orașului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!