Potrivit unui top realizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, programatorii, directorii comerciali și de departament, dar și șoferii de autocamion sau cioplitorii de piatră, sunt funcțiile vacante cu cel mai mare salariu în această perioadă.

Salariile incluse în lista cele 100 cele mai bune locuri de muncă vacante în luna aprilie, ajung și la 50 de mii sau 100 de mii de lei.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:

– vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului (adresele și datele de contact);
– contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
– vizitați Centrul de Informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 8.00 – 17.00.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!