/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

Codreanu s-ar putea retrage din cursa pentru șefia capitalei cu câteva condiții

missing
18 aprilie 2018, ora 10:06

Dacă sondajele vor arăta că șansele lui Codreanu la alegeri sunt minime, acesta este gata să se retragă din cursă în favoarea unui alt candidat pro-european. Mai are însă o condiție – va susține doar un unionist.

„Rămân deschis oricăror discuții cu oricine se declară pro-european și unionist. Trebuie să aibă un mesaj foarte clar pentru unioniști. Nu putem susține pe cineva care nu susține unionismul”, a menționat Codreanu în cadrul emisiunii „Politica” cu Natalia Morari.

Candidatul PUN a mai declarat că în dependență de rezultatele alegerilor din 20 mai va fi elaborată și strategia pentru parlamentare: „Alegerile pentru primăria Chișinău sunt o trambulină pentru alegerile parlamentare. Regret faptul că nu am reușit să avem un singur candidat ca să le dăm de înțeles oamenilor că politicienii pot călca pe orgoliu și pot identifica un candidat, ceea ce va trebui să facem și la alegerile din toamnă, când va trebui să creăm o coaliție pro-europeană”.

Emisiunea integrală cu participarea lui Constantin Codreanu poate fi urmărită AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram