DoReDos au lansat varianta în limba rusă a piesei cu care urmează să reprezinte Republica Moldova la Eurovision 2018. Astfel, piesa „My lucky day” este prezentată deja atât în limba engleză, cât și în cea rusă. Nu se știe însă dacă se preconizează și o variantă în limba română.

Piesa cu care DoReDos va evolua la Eurovision a fost scrisă de interpretul rus Filip Kirkorov, iar videoclipul a fost regizat de moldoveanul Slava Sîrbu.

În acest an 42 de ţări vor concura la Lisabona pentru trofeul celui mai important concurs muzical din Europa. Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!