Un copil de 13 ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident. Acesta a avut loc la intersecția șoselei Balcani cu Dumbrava în jurul orei 15 cu implicarea a trei automobile.

Potrivit Nataliei Stati, ofițerul de presă al poliției Chișinău, un automobil de model Mercedes condus de un șofer de 44 de ani s-a tamponat cu un automobil de model Mazda și Dacia, ambele conduse de șoferițe de 35 de ani. În urma impactului, la spitalul pentru copii Valentin Ignatenco a fost transportat un minor de 13 ani, care se afla în mașina de model Mazda.

Pe cazul dat va fi pornită anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și în dependență de expertiza medico-legală șoferului, care va fi găsit vinovat, i se stabili pedeapsa. Potrivit datelor preliminare vinovat ar fi șoferul care conducea Mercedesul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!