CPR Moldova solicită ministrului Educației documentația relevantă selectării prestatorului de servicii - ONG-ul „Alternative Internaționale de Dezvoltare”, care a elaborat studiul de fezabilitate privind crearea parteneriatului public-privat pentru construcția arenei polivalente „Arena Chișinău”.

Într-o solicitare de informații, CPR Moldova solicită ministerului să prezinte:
– criteriile în baza cărora a fost selectat prestatorul dat;
– informație despre modul în care a fost derulat procesul – când a fost anunțat concursul, numărul de aplicanți, componența nominală a comisiei ce a evaluat ofertele și a selectat oferta câștigătoare;
– cât timp a durat procesul de elaborare a studiului de fezabilitate?;
– cine au fost membrii echipei care au elaborat studiul, inclusiv liderul de echipă, experții, și CV-urile lor;
– costul serviciilor, iar în cazul în care serviciile au fost oferite fără plată, rugăm să ne oferiți o justificare a acestei decizii;

Autorii solicitării menționează că elaborarea studiului de fezabilitate trebuie să fie un proces transparent și competitiv. Dat fiind costul și magnitudinea acestui proiect, calitatea elaborării studiului de fezabilitate este o măsură ce previne decizii incorecte pe viitor și risipa de bani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!