/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cel puţin 95 de persoane au murit în urma unor puternice furtuni de nisip în India

missing
03 mai 2018, ora 13:06

Furtunile de nisip au lovit statele Rajasthan şi Uttar Pradesh, situate în nordul Indiei, distrugând zeci de locuinţe şi lăsând mii de gospodării fără curent electric.

Autorităţile au precizat că serviciile de intervenţie se îndreaptă către zonele afectate pentru a începe operaţiunile de salvare.

Mulţi oameni au murit după ce propriile locuinţe s-au prăbuşit asupra lor pe parcursul nopţii. Guvernul a anunţat că familiile victimelor vor primii 400.000 de rupii, echivalentul a 6.000 de dolari.

Furtunile de nisip sunt comune în această parte a Indiei, însă magnitudinea celor produse în ultimele două zile este neobişnuită, au susţinut meteorologii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram