Jurnalista postului de televiziune TV8 Natalia Morari va prezenta de luni, 7 mai, o nouă emisiune! Proiectul media va aborda, de asemenea, subiectul politicii, dar va fi mai dinamic și mai aproape de oameni

„Emisiunea „Politica Nataliei Morari” va avea de astăzi un nou studio, o nouă grafică, dar, ce este mai important – o nouă abordare! Îmi doresc să le aduc oamenilor știri politice interesante, analize despre care mulți evită să vorbească. Este o emisiune pentru oameni liberi și cu spirit critic,” susține jurnalista.

În cei zece ani de activitate, Natalia Morari a reușit să ajungă una dintre cele mai bune jurnaliste din țară. În Moldova ea și-a început cariera la PublikaTV moderând o emisiune politică. A renunțat însă când i s-a cerut să nu mai fie echidistantă. Morari și-a continuat cariera la postul TV7, unde a lansat emisiunea „Politica”. În scurt timp, ea a reușit să câștige respectul telespectatorilor, iar programul ei devenit a unul dintre cele mai apreciate din țară.

„Am decis să nu renunț la denumirea emisiunii. Oamenii au îndrăgit-o și eu tot. Dar viața merge înainte. Cred că a venit timpul și momentul să fim altfel, mai direcți, mai tranșanți și nu doar să le dăm cuvântul politicienilor și să-i ascultăm cum ne mint frumos și fără să roșească. Îmi propun un alt format și abia aștept să văd reacția oamenilor,” explică Natalia Morari.

Prima ediție a emisiunii „Politica Nataliei Morari” va avea loc astăzi, la ora 21.30 și poate fi urmărită pe pagina de Facebook TV8.MD sau ONLINE pe site-ul televiziunii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!