/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/SONDAJ/ Bătălia pentru Chișinău în turul 2: Radu câștigă cu 52%. Scenariul în care câștigă Ceban

missing
11 mai 2018, ora 10:50

Totuși, datele sondajului arată că peste 25 la sută dintre respondenți încă nu au decis ce candidat să susțină la alegerile locale din 20 mai.

Autorii sondajului, mai susțin că dacă în turul doi lupta s-ar da între Silvia Radu și Ion Ceban, atunci Radu ar câștiga cu 52 la sută dintre voturi. Potrivit autorilor, avantajul lui Radu este că a candidat independent și astfel ea „rupe” din electoratele mai multor partide. Totuși, autorii au realizat mai multe scenarii pentru turul doi. Astfel, dacă în turul doi Radu ar concura cu Năstase, ea ar câștiga cu 59%. Iar dacă lupta s-ar da între Cebanu și Năstase, atunci Cebanu ar câștiga cu 53%.

Sondajul a fost efectuat pe un eșantion de 750 de oameni între 30 aprilie și 8 mai în municipiul Chișinău. Sondajul a fost realizat de Centrul de Cercetări Sociologice și are o marjă de eroare de 3%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram