/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Vot crucial în SUA și ajutor deblocat! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Rezultatele BOP privind alegerile din Chișinău: În turul I - socialistul Ceban ar fi înaintea lui Radu, iar în turul II - invers

missing
14 mai 2018, ora 13:02

Pe locul doi cu 23% s-a clasat Silvia Radu, urmată de Andrei Năstase cu 15 la sută.

Dacă în turul doi ar ajunge Năstase și Ceban, atunci Ion Ceban ar câștiga cu 33%, însă 40 la sută din respondenți au declarat că nu știu pe cine să aleagă.

Între Năstase și Radu, Radu ar ieși învingătoare cu 33%, însă 46 la sută din respondenți sunt indeciși.

Iar dacă lupta s-ar da între Ceban și Radu, atunci Radu ar avea cu un procent mai mult – 32, însă 37 la sută din respondenți s-au declarat indeciși în cazul unui astfel de scenariu.

Sondajul a fost efectuat la comanda Institutului de Politici Publice, finanțat de Fundația Soros Moldova, în perioada aprilie-mai 2018. Rezultatele în teren ale cercetărilor au fost efectuate de Centrul de Analize şi Investigații Sociologice CIVIS. Marja de eroare pentru Chișinău este de 4%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram