Silvia Radu se vede deja în fotoliul de primar general. În ultima sa conferință de presă, din ajunul alegerilor, aceasta s-a lăudat că a cheltuit puțin pentru campania electorală. A ținut să vină și cu critici în adresa contracandidaților care ar fi dat dovadă de un comportament nedemn, atacând-o.

Radu este atât de sigură de victorie încât și-a făcut deja un plan de lucru pe care urmează să-l realizeze din fotoliul de primar: „Mi-am făcut o listă de probleme care trebuie revăzute atunci când se va termina acest exercițiu electoral și mi-am stipulat un plan de lucru mult mai detaliat în cazul în care voi câștiga acest scrutin. Sunt încrezătoare în rezultatul care va fi în data de 20 mai”.

S-a arătat deranjată de atacurile lansate de unii concurenți care au acuzat-o că este candidatul din umbră al democraților: „Cred că oamenii nu sunt atât de proști ca să fie manipulați permanent de aceste minciuni”.

Silvia Radu s-a lăudat, din nou, că nu s-a afișat pe panouri electorale. De altfel, ca și majoritatea contracandidaților. În schimb, Radu a apelat la publicitatea pe rețelele sociale. În ultimul raport financiar, depus la CEC cu o săptămâna în urmă, a menționat că din cei 35 de mii de lei cheltuiți pentru publicitate, 10 mii au fost pentru postările pe Facebook, iar alte 25 de mii pentru promovare la televiziune. În total, Radu a cheltuit pentru campania electorală aproape 270 de mii de lei, cea mai mare parte dintre ei au fost utilizați pentru materiale promoționale.

Silvia Radu s-a înscris în campania electorală în calitate de candidat independent și va fi a 9-a în buletinul de vot. În ultimele luni a deținut funcția de primar general interimar, la propunerea lui Nistor Grozavu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!