Premierul Pavel Filip și-a exercitat dreptul la vot la Secţia de votare nr. 94 din sectorul Buiucani al municipiului Chişinău. Prim-ministrul a declarat la ieșirea de la urnă că a votat pentru un primar care să muncească la primărie și nu pentru unul care va folosi alegerile locale drept trambulină pentru alegerile din toamnă.

„În calitate de locuitor al Chișinăului, desigur mă îngrijorează ce se va întâmplă cu Capitala în continuare. Am votat pentru un primar care să vină să muncească la primărie, pentru că știm cu toți problemele cu care se confruntă Chișinăul și nicidecum să folosească alegerile locale drept trambulină pentru alegerile din toamnă. Eu cred că lumea deja s-a săturat de declarații populiste și politice în cadrul primăriei, de către cei care vor să folosescă primăria drept tribună pentru aceste declarații”, a declarat Filip

„Nu ne mai trebuiește un primar guraliv, dar unul care să vină să ne rezolve probleme cu care se confruntă chișinăuienii. Cred că această alegere o vor face toți locuitorii Capitalei, pentru că sperăm să trăim într-o capitală curată și unde locuitorii beneficiază de servicii calitative, unde este o infrastructură dezvoltată și mai puțin contează bătăliile pe dimensiunea polinică,” a mai specificat premierul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!