Emoțiile și senzațiile tari revin pe stadionul Zimbru în finala Cupei Moldovei Orange. Federația de fotbal pregătește, pentru microbiști, nu doar super duelul Milsami–Zimbru, dar și un show de excepție.

Organizatorii finalei Cupei Moldovei Orange promit o adevărată sărbătoare pentru microbiști. Astfel, pe lângă duelul dintre cei doi granzi ai fotbalului moldovenesc vor fi organizate mai multe activități distractive pentru cei prezenți la meci.

„Vom încerca să organizăm o zonă distractivă, o zonă familială cum noi spunem, zonă pentru copii. Vom implica instructorii din partea proiectului Open Fun Football Schools, care vor îndruma copilașii mici. Vom organiza inclusiv concursuri între reprizele de meci cu înmânarea cadoului cum ar fi mingea cu care se dispută finala cupei, tricoul selecționatei naționale”, menționează Leonid Oleinicenco, director executiv FMF.

Atmosfera va fi încinsă de participanții la Eurovision 2018, membrii trupei DoReDos.

„La finala Cupei Moldova la fotbal trupa DoReDos va evolua pentru prima dată în Chișinău, după finala Eurovision. Vor cânta înainte de a se începe meciul și între reprize”, susține Dmitrii Sergheev, producătorul trupei DoReDos.

Cheltuielile de organizare a meciului se ridică la aproximativ 800 de mii de lei. Reprezentații federației susțin că cheltuielile sunt motivate.

„Acest eveniment cuprinde o sumedenie de activități, cheltuieli legate de securitatea pe stadion, legate de implicarea stewarzilor, legate de organizarea trecerii spectatorilor, medicină, pompieri, servicii comunale, iluminarea nocturne”, spune Leonid Oleinicenco, director executiv FMF.

Biletele pentru Finala Cupei Moldovei pot fi procurate la casele stadionului „Zimbru”. Prețul acestora variază între 50 și 120 de lei. Finala Cupei Moldovei Orange dintre „Milsami” și „Zimbru”, va fi disputată miercuri, 23 mai, începând cu ora 20.00, în direct la TV8.

Reporter: Galina Timuș

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!