Apelul depus de Maia Sandu la Curtea de Apel privind anularea rezultatelor alegerilor din Jora de Mijloc a fost respins. Vestea a fost primită de simpatizanții partidului „Șor” cu multă bucurie, aplauze și urale.

Decizia a fost luată de instanță la doar câteva minute după ce în fața protestarilor a ieșit Ilan Șor. Astfel, manifestanții au considerat că decizia de la Curtea de Apel este datorată primarului de Orhei, pe care l-au numit „talisman al jorenilor și orhenienilor”. Ilan Șor a a făcut „baie de mulțime”, iar cei prezenți la protest și-au manifestat susținerea pentru el și pentru Marina Tauber.

„Deodată când ați venit dvs am obținut o victorie. Împreună cu Jora de Mijloc am obținut această victorie istorică. Am arătat tuturor că alegerea poporului este mai presus de toate”, a menționat și Tauber.

Menționăm că PAS cere anularea rezultatelor din motiv că, în campania electorală, Partidul „Șor” ar fi cheltuit mai mulți bani decât prevede legea. Și observatorii „Promo-Lex” au sesizat că cele mai multe încălcări, în ziua alegerilor, dar și în campania electorală au fost înregistrate anume în localitatea Jora de Mijloc.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!