Andrei Năstase este sigur că, dacă va fi ales primar general, va reuși să facă pace cu toți consilierii municipali, inclusiv cu cei 19 socialiști. Întrebat de Natalia Morari cum îi va convinge să-l susțină, candidatul PPDA a spus că va ajunge la inima acestora printr-o „comunicare inteligență”.

„- Pe cine sau pe ce vă veți baza așa încât să vă realizați toate promisiunile pe care le faceți acum în campanie, eu mă refer la majoritatea în CMC. Natalia, haideți întâi de toate să vedem când spuneți că cineva are 19 mandate, gândiți-vă că sunt 19 mandate din 51?
– Da, nu este majoritatea, dar de la 19 la majoritate e mai ușor.
– De la 19 până la majoritatea poate fi exact atât cât avem nevoie pentru a realiza obiectivele noastre.”

Năstase a mai declarat că doar printr-o comunicare eficientă va reuși să-i convingă pe membrii CMC să-i sprijine inițiativele.

„- Dar credeți că aceasta va fi suficient ca dumneavoastră să convingeți majoritatea din CMC să voteze de exemplu pentru alocarea banilor pentru unul dintre punctele dvs. din program?
– Doamnă, în primul rând bugetul este deja făcut, e adevărat primarul poate fi cu propuneri de modificare.
Mă voi baza pe o comunicare inteligentă, o comunicare onestă, o comunicare cât se poate de instituțională.”

În prezent, în componența Consiliului Municipal Chișinău intră 19 consilieri PSRM, 17 liberali, 5 popular-europeni. Câte 2 consilieri au PLDM și Partidul Nostru, iar PDM este reprezentat de o persoană. Ceilalți 5 consilieri sunt independenți.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!