Ion Ceban l-a felicitat pe Andrei Năstase cu câștigarea alegerilor pentru fotoliul de primar al Chișinăului și le-a mulțumit tuturor alegătorilor care l-au susținut în scrutinul II. Acesta și-a recunoscut învingerea și a declarat în cadrul unui briefing de presă că nu este dezamăgit de vot.

„Votul a fost mai mult politic și geopolitic. Eu vreau să-l felicit pe Andrei Năstase cu această victorie și să-i doresc succes în implementarea programului pe care și l-a propus la Primărie. Eu voi rămâne alături de chișinăuieni, voi fi în continuare în Consiliul Municipal Chișinău și suntem gata să discutăm, să suținem orice proiect economic și social, așa cum am făcut până acum. Vreau să-i zic domnului Năstase că-l voi aștepta zi de zi la Primărie, începând cu ora 8.00. Sper să nu întârzie”, a declarat Ceban.

Acesta a mai spus că îl va asculta zi de zi la primărie și că nu exclude că se vor întâlni peste un an de zile la următoarele alegeri. „Felicitări tuturor chișinăuienilor cu un nou primar al Capitalei. Urmează să vedem cum se vor schimba lucrurile în Chișinău în următoarea perioadă. Mai mult decât atât, nu exclud că peste un an de zile ne vom revedea la următoarele alegeri”, a mai spus socialistul.

El a mai spus că socialiștii recunosc alegerea în pofida tuturor lucrurilor care s-au întâmplat și a spus că nu este dezamăgit de rezultatele alegerilor, precizând că „este o luptă și un rezultat foarte apropiat”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!