Mihai Moldovanu nu va fi restabilit în funcția de șef al Direcției municipale Sănătate, deși Judecătoria Chișinău a anulat dispoziția de demitere a acestuia de către Silvia Radu. Declarația a fost făcută astăzi, 23 iulie, în cadrul ședinței Primăriei de vice-primarul Ruslan Codreanu.

Întrebat cu referire la repunerea în funcție a lui Mihai Moldovanu, Codreanu a spus: „Nu, nu este restabilit. Permiteți-mi să vă corectez, domnului Moldovanu i s-a dat câștig de cauză în prima instanță. Dumnealui nu este restabilit în funcție, restabilirea în funcție se face prin dispoziția primarului. Eu nu am semnat și nu am de gând să semnez nici o dispoziție. Noi vom merge conform procedurii la Curtea de Apel, în instanță, mai departe ca să apărăm poziția instituției pe care, deocamdată, o reprezentăm a Primăriei municipiului Chișinău”.

Amintim că Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru, a anulat dispoziția de eliberare semnată de către fostul primar interimar, Silvia Radu. În decizia instanței se spune că dispoziția semnată de către fostul edil este una ilegală. Decizia judecătoriei Chișinău este cu drept de atac la Curtea de Apel.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!