Un tren cu pasageri, care circula pe ruta Chişinău-Ungheni s-a ciocnit cu o macara pe șoseaua Balcani din Capitală, sub podul care la moment se renovează. Accidentul ar fi avut loc din cauza neglijenței lucrătorilor.

Potrivit ofițerului de presă al poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, accidentul a avut loc marți, 24 iulie, la orele 12. Trenul s-a ciocnit de macaraua instalată de angajații unei companiei de construcției care efectuau lucrări de reparație. Trenul a agățat-o și și-a deteriorat partea din față. Persoanele care au instalat macarau nu erau la curent cu orarul trenurilor.

Potrivit stiri.md, martorii incidentului spun că pasagerii nu au fost anunţaţi despre nimic şi nici nu li s-a propus evacuarea, iar controlorii au fost primii care au părăsit trenul.

Acum urmează ca CFM să estimeze suma pagubei, iar compania de construcții să achite ulterior pagubele materiale. Nimeni dintre pasageri nu a avut de suferit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!