Caz tragic în comuna Brânzeni, din raionul Telenești. Un bebeluș de 5 luni a murit după ce ar fi fost omorât de bunicul său. Potrivit polițiștilor, copilul a fost lovit de mai multe ori cu seceră. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a fost reținut.

La domiciliu a fost depistat un copil decedat cu semne de moarte violentă. Polițiștii au constat că, la ora 11:15, acasă s-a întors mama copilului, în vârstă de 25 de ani, care și-a găsit copilul cu mai multe plăgi”, Diana Maxim, ofițer de presă Poliția Telenești.

În această dimineață, fetița ar fi fost lăsată în grija bunicului, iar mama copilului a plecat la serviciu în același sat. Potrivit polițiștilor, bărbatul se află în stare de ebrietate. Deocamdată, nu se cunoaște din ce cauză s-a produs tragedia. Mamei fetiței de cinci luni a declarat, pentru polițiști, că, în ultimul timp, bărbatul făcea abuz de alcool. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore la sectorul de poliție din Telenești. Potrivit informațiilor oferite de polițiști, bărbatul nu se află la evidența medicului psihiatru. Pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, locuitorul comunei Brânzeni riscă închisoare pe viață.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!