/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un minor din Chișinău ar fi răpit opt automobile în 2018. Ce pedeapsă riscă

missing
06 august 2018, ora 09:30

Potrivit poliției, acesta este suspectat ca ar fi răpit doua automobile, pe parcursul lunii iulie. Primul caz a avut loc în noaptea de 11 iulie, când ar fi răpit un automobil de model „Dacia Logan” parcat pe str. Ion Creangă din sectorul Buiucani. Al doilea caz a fost înregistrat pe 21 iulie, când ar fi răpit un automobil de model „Honda” parcat pe str. Suceviţa, care ulterior a fost depistat pe str. O. Ghibu. Conform informaţiilor constatate de poliţişti, minorul ar fi răpit automobilele, prin metoda forţării lacătului .

În acest context a fost inițiată cauză penală pentru răpirea mijloacelor de transport, care se pedepseşte cu amendă sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

Întrucât bănuitul nu a atins vârsta majoratului, acesta este cercetat penal în stare de libertate. Este de menţionat că anterior a fost reţinut şi documentat de Poliţia Capitalei pentru alte șase infracţiuni similare săvârşite pe teritoriul capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram