Un copil de trei ani a murit după ce a căzut din tractorul condus de tatăl său. Tragedia s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute în satul Huluboaia, raionul Cahul

Solicitată de IPN ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Golovco, a declarat că bărbatul în vârstă de 27 de ani se afla la volanul tractorului de model Belarus pe strada centrala din satul Huluboaia. În tractor se aflau două fiice ale bărbatului, în vârstă de cinci și trei ani. Fetița mai mică, fiind lângă fereastra deschisă din spate a tractorului, în momentul când a pornit deplasarea, a căzut jos.

Copila a fost transportată la Spitalul raionul Cahul, însă din cauza traumatismelor s-a stins.

În prezent sunt efectuate acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!