La Hâncești și Călărași au avut loc manifestații împotriva guvernării. Evenimentele au fost organizate de către Mișcarea de Rezistență Națională ACUM, formată din Partidul ”Acțiune și Solidaritate”, Platforma „Demnitate și Adevăr” și Partidul Liberal-Democrat din Moldova.

Participanții la manifestanții s-au declarat împotriva actualei guvernări au scanda: Jos dictatura, Vrem țara înapoi, Jos Mafia și Plahotniuc la pușcărie.

De asemenea, atât la Hâncești, cât și la Călărași s-au create celule de rezistență locală și s-au aprobat o declarație prin care s-a cerut anularea votului mixt, Andrei Năstase primar de Chișinău, informare obiectivă a cetățenilor și s-a anunțat că membrii celulei își i-au obligația de a participa la manifestațiile organizate de Mișcarea de rezistență Acum și s-a anunțat că vor participa la protestul din 26 august din Piața Marii Adunări Naționale la Chișinău.

Manifestație la Călărași

Manifestație la Hâncești

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!