Mișcarea Națională de Rezistență ACUM spune că riscul de provocări și tensiuni a crescut, deoarece în PMAN au apărut oameni dubioși care au adus corturi, scaune, frigărui și mâncare. În context, ACUM roagă participanții la protest să filmeze orice acțiuni le par suspecte și să urmeze instrucțiunile moderatorilor protestului.

Protestul se apropie. În piață au oameni dubioși care au adus corturi, scaune, frigărui și mâncare, astfel ca riscul de provocări și tensiuni a crescut. Vă rugăm să dați dovadă de calm și să filmați orice fel de acțiuni care vă par suspecte. Acțiunile violete sunt inadmisibile. Vă rugăm să urmați instrucțiunile liderilor, moderatorilor protestelor. De asemenea, urmăriți toate recomandările și instrucțiunile plasate pe această pagină din numele ACUM”, se spune într-un mesaj postat pe pagina mișcării.

Tot acolo, organizatorii amintește participanților să-și ia cu ei pălării/chipiuri și apă. Precizăm că astăzi, 26 august, Serviciul Meteorologic de Stat a emis cod galben de caniculă, iar temperaturile anunțate depășesc 30 de grade celsius.

Amintim că, protestul urmează să se înceapă la ora 14, iar la el sunt așteptați câteva mii de oameni. Pe marginea protestului IGP a pornit o cauză penală pentru organizarea dezordinilor în masă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!