Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a publicat un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de 1 septembrie. Acesta s-a adresat elevilor, părinților și profesorilor urându-le „un an școlar doldora de bucuria sănătății și a realizărilor, spre binele personal și prosperitatea statului nostru, Republica Moldova”.

„Dragi elevi și studenți, sunteţi bucuria prezentului și speranța viitorului. Fiți curioși a descoperi, dornici de a vă manifesta și de a făuri istoria neamului! Stimaţi pedagogi, Dumneavoastră făuriți personalităţi independente, cu profil moral distinct. Dragi părinți, să ne unim eforturile în realizarea unui act educaţional de calitate”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

În acest an școlar, prima zi de școală va fi luni, 3 septembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!