Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost recunoscut culpabil de săvârșirea traficului de copii și pornografie infantilă, fiind condamnat la închisoare pe un termen de 17 ani printr-o decizie a Judecătoriei Cahul.

Urmărirea penală pe acest caz a fost condusă de către procurorii ai Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, care au și reprezentat acuzarea în instanța de judecată.

Potrivit unui comunicat al procuraturii, inculpatul a făcut cunoștință prin rețelele de socializare cu cinci minore, cu vârste cuprinse între 9 ani și 16 ani, purtând cu acestea discuții cu caracter obscen referitor la raporturi sexuale și solicitându-le să-i expedieze în formă electronică poze intime, fapt ce a fost realizat de către acestea

Ulterior, în scopul exploatării sexuale necomerciale, abuzând de poziția de vulnerabilitate a victimelor, condiționată de vârsta fragedă, utilizând același sistem informatic și amenințându-le cu divulgarea informațiilor confidențiale familiei sau altor persoane și crearea de profiluri false în rețelele de socializare, ce ar conține imaginile foto și video intime obținute anterior, contrar voinței minorelor, le-a determinat să-și facă în continuare foto în ipostaze indecente și să participe la sesiuni video.

Sentința este cu drept de atac în Curtea de Apel.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!