La trei autobuze care transportă elevii la școală, oamenii legii au găsi deficiențe. Mai exact lipsea aparatajul de monitorizare video. Persoanelor cu funcţie de răspundere le-a fost înmânate prescripţii, pentru înlăturarea neajunsurilor.

Deficiențele au fost depistate în cadrul verificărilor autobuzelor școlae inițiate de angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din Chişinău în scopul măsurilor de asigurare a securităţii transportului de elevi. Acestea au avut loc în perioada 17 august – 7 septembrie.

Poliţiștii au efectuat patru controale înainte de ieşirea la rută a autobuzelor ce transportă elevi la instituţiile de învăţământ din com. Bubueci, Cioresc şi Chişinău. De asemenea a fost verificată starea tehnică a autobuzelor și echiparea acestora.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!