Un bărbat în vârstă de 23 de ani, originar din r. Cahul, este bănuit de furt în proporții deosebit de mari. Acesta ar fi sustras 50 de ceasuri de model „Casio” dintr-un centrul comercial amplasat pe bd. Ştefan cel Mare. Suma prejudiciului ajunge la 78 mii de lei.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc la 14 august curent, suspectul a deteriorat lacătul ușii auxiliare și a intrat în centrul comercial.

Acesta a fost reținut și escortat la inspectoratul sectorului Centru pentru documentarea și stabilirea circumstanțelor. Bănuitul și-a recunoscut vinovăția. El a povestit polițiștilor că intenţiona să părăsească teritoriul Republicii Moldova și să vândă ceasurile sustrase pentru a obține un profit.

Este de menționat că suspectul anterior a fost judecat pentru furt și jafuri. În prezent, el este arestat pe un termen de 30 zile fiind cercetat penal pentru furt, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede pedeapsa cu închisoare pentru un termen de la 2 la 6 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!