Angajații Agenției Naționale pentru Sănătate Publică nu și-au primit salariile așa cum a promis ministra Sănătății, Silvia Radu. Aceștia spun că deși ziua de muncă s-a încheiat conturile lor bancare rămân deocamdată goale, scrie Sănătate Info.

Despre acest lucru au confirmat pentru sursa citată mai mulți angajați din cadrul ANSP care au semnat scrisoarea către Silvia Radu, în care cereau să li se rezolve problema.

Amintim că, ministra a promis joia trecută, inclusiv într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, că până luni, 1 octombrie, problema oamenilor va fi rezolvată, însă până acum acest lucru nu s-a întâmplat.

„Pot să dau o veste bună angajaților Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Am aflat de problemele dumneavoastră, de faptul că nu ați primit salarile pe ultimele două luni. Am avut azi o ședință operativă cu factorii responsabili din minister și am dispus rezolvarea de urgență. Până luni, salariile dumneavoastră vor fi plătite. Îmi pare rău de situația prin care ați trecut și vă mulțumesc că m-ați informat. Sper ca, în viitor, să nu mai avem astfel de situații”, menționa Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!