Astăzi, 3 octombrie, a avut loc prima ședință a Guvernului cu participarea noilor miniștri Silvia Radu și Nicolae Ciubuc. Ministra Sănătății a avut emoții în timp ce prezenta proiectele, care au fost patru la număru, și la un moment dat s-a dezorientat și nu știa ce proiect trebuie să prezinte.

Inițial, Radu a prezentat primul proiect privind aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire și plată a alocațiilor lunare de stat unor categorii de populație, însă când să-l prezinte pe al doilea … s-a dezorientat ușor. După ce a răsfoit prin proiectele pe care le avea pe masă și cu ajutorul premierului care i-a indicat că trebuie să citească următorul proiect conform ordinii de zi, Radu l-a găsit și a citit informațiile pe care și le-a adus cu ea.

În total, noua ministră a Sănătății a prezentat patru proiecte.

La prima sa ședință de Guvern s-a aflat și ministrul Agriculturii Nicolae Ciubuc, cel din urmă a prezentat opt proiecte.

Amintim că, săptămâna trecută Silvia Radu și Nicolae Ciubuc au fost învestiți în funcțiile de miniștri de către Președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a asigurat interimatul funcției de Președinte al țării, după ce Dodon a refuzat repetat să-i numească pe cei doi în funcție.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!