Deputatul Olge Lipskii a fost prezentat de Zinaida Greceanîi în calitate de candidat al PSRM pentru circumscripția electorală nr. 23.

„Eu înțeleg toate probleme din acest sector, eu știu problemele și din circumscripția 23 foarte bine. Am mers cu picioarele toate curțile, toate grădinițele, drumurile …știm problemele”, a declarat Lipskii precizând că s-a întâlnit cu sute de persoane în calitate de deputat și unele probleme a încercat să le rezolve împreună cu ajutorul colegilor săi și nu doar.

Până în prezent, PSRM și-a anunțat deja 15 candidați pentru mai multe circumscripții electorale, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

Alegerile din februarie, 2019 vor avea loc în baza sistemului electoral mixt. Astfel, 51 de deputați vor fi aleși pe 51 de circumscripții uninominale deschise pe teritoriul Republicii Moldova și peste hotare, în timp ce 50 de candidați vor ajunge în Parlament pe liste de partid.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!