Un tânăr de 22 de ani a decedat în această noapte într-un accident de circulaţie care a avut loc în satul Izvoare, raionul Florești. Mașina în care se afla bărbatul s-a izbit într-un pilon electric.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, mașina de model VW Golf era condusă de un tânăr de 24 de ani, care se deplasa cu viteză excesivă. El a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a tamponat violent într-un pilon electric. Incidentul s-a produs în jurul orei 01.00.

În urma impactului, un tânăr de 22 de ani a decedat, iar șoferul și încă doi pasageri în vârstă de 19 și 23 de ani, au ajuns la spital cu mai multe fracturi.

INP menționează că zilnic circa 500 de șoferi sunt depistați de ofițerii de patrulare conducând cu viteză excesivă. În consecință, acești șoferi, din cauza depășirii limitei de viteză, au produs pe parcursul celor opt luni din acest an, 617 de accidente rutiere, în urma cărora 110 de persoane au decedat, iar altele 735 au primit diferite traumatisme.

Foto: Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!