/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

ULTIMA ORĂ! Principalul suspect în cazul jurnalistei ucise în Bulgaria ar fi un MOLDOVEAN

missing
09 octombrie 2018, ora 14:07

O purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne a refuzat să confirme sau să nege informaţiile şi a spus că instituţia ar putea să transmită o declaraţie de presă mai târziu.

Procurorii au anunțat luni că au demarat o anchetă privind presupusa folosire necorespunzătoare a fondurilor Uniunii Europene, deoarece poliția investighează violul și uciderea lui Marinova, al cărui corp strangulat a fost găsit sâmbătă în apropierea Dunării. Marinova, în vârstă de 30 de ani, a găzduit luna trecută o emisiune în care au participat doi jurnaliști de investigație care au fost reținuți pentru munca lor în legătură cu presupusele fraude care implică fonduri UE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram