Potrivit site-ului gagauzinfo.md, în contextul vizitei lui Recep Erdogan la Comrat, acesta va asista și la prezentarea unui proiect ce prevede construcția unui complex educațional ce va purta numele președintelui turc.

Clădirile vor fi construite la periferia orașului Comrat. Pentru aceasta, a fost alocat un teren de 5 hectare. Partea turcă a finalizat proiectul, iar astăzi acesta va fi prezentat și președintelui Erdogan. Anterior, bașcanul Găgăuziei a precizat că acest complex va cuprinde un bloc de studii, două cămine, un stadion sportiv acoperit, trei corturi pentru tenis, un stadion pentru fotbal și alte două terenuri pentru baschet.

Gagauzinfo.md mai notează că lucrările vor începe în 2019.

sursa foto: gagauzinfo.md

sursa foto: gagauzinfo.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!