Mama unuia dintre tinerii uciși de la colegiul din Kerchi, Crimeea a vorbit despre fiul ei. Potrivit ei, tânărul era inteligent, atent, învăța bine și nu avea conflicte între colegi.

Ea mai spune că relațiile dintre directoarea colegiului și băiatul care a ucis 20 de persoane și a rănit alte 40, erau unele „speciale”. Băiatul avea o neplăcere față de conducătoarea colegiului, astfel dânsul o căuta anume pe ea în acea zi.

„Ca fiecare elev, nu o iubea pe directoare. Pe directoarea liceului copilul o căuta. Anume în acel cabinet a intrat pentru prima oară și a început să împuște”, afirmă mama

În cele din urmă directoarea liceului spune că a rămas în viață prin miracol. Acesta părăsind instituția cu zece minute înainte de a se produce masacrul.

Amintim că, miercuri, 17 octombrie, la colegiul politehnic din Kerchi, Crimeea, un tânăr a venit și a împușcat mortal 20 de persoane și a rănit alte peste 40. Ulterior acesta s-a sinucis. Pe lângă împușcături acesta a plasat explozibil la etajul unul al clădirii, iar fațada și câteva cabinete au fost distruse.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!