Într-o carieră de nisip din Chioselia Mare, Cahul, un morman de nisip s-a surpat peste un angajat. Bărbatul este căutat de salvatori din dimineața de 23 octombrie.

UPDATE. 16:12. La ora 15.50 Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au recuperat corpul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 43 de ani acoperit cu un morman mare de nisip dintr-o carieră de piatră din apropierea localității Chioselia, raionul Cahul. Operațiunea a durat peste 8 ore. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Potrivit ofițerului de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, în dimineața zilei de marți, trei angajați munceau pe cariera de nisip, iar la un moment dat un mal s-a surpat peste un bărbat, în timp ce ceilalți doi nu au avut de suferit deoarece se aflau în partea laterală a acestuia.

„Chiar și acum la fața locului se lucrează pentru deblocarea și căutarea bărbatului prins în nisip. Deocamdată nu se cunoaște dacă bărbatul mai este în viață sau nu”, a precizat Pușcașu.

Menționăm că incidentul a avut loc în acestă dimineață, 23 octombrie, între orele 6:00 și 7:00. La fața locului sunt angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cu trei unități de tehnică.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!