Natalia Morari vorbește în premieră despre viața ei personală. Fiind invitată la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8, jurnalista a vorbit despre perioadele complicate din viața ei și despre problemele care i-au măcinat sufletul.

Acesta a povestit, cu lacrimi în ochi, și despre depresia prin care a trecut cu ceva timp în urmă: „Îmi este greu să vorbesc despre asta. Fără specialiști nu te descurci. Eu am avut parte de un medic foarte bun, la care pur și simplu m-am adresat și i-am spus că cu mine ceva se întâmplă și eu nu știu cum pot asta opri. Am ajuns la așa o etapă, eu vomitam zilnic. Problema mea cea mai mare este că eu nu vorbesc despre fricile și frustrările mele. Este important în asemenea clipe să înțelegi că tu trebuie să-ți permiți să fii slabă”, a spus Natalia Morari.

Jurnalista de la TV8 a povestit despre viața ei din fața camerelor de luat vederi și din spatele lor și cum e atunci când, indiferent de ce ți se întâmplă în viață, trebuie să fii prezentă în fața telespectatorilor cu zâmbetul pe buze: „Eu țin minte o dată, în care cu cinci minute înainte de emisie directă am aflat că o prietenă de a mea și-a pierdut copilul. Pe nimeni asta nu interesa. Eu trebuia să fie prezentă”.

Pe lângă toate trăirile sale, jurnalista a mai mărturisit că deși pare tot timpul serioasă, îi place foarte mult să zâmbească: „Eu râd foarte mult. Sunt foarte hazlie, doar că foarte puțin timp îmi rămâne pentru viața mea, cea pe care o pot trăi cum eu mi-aș fi dorit”.

Întrebată, dacă la momentul actual inima ei i-ar fi ocupată, jurnalista a răspuns scurt: „Inima mea trece printr-o perioadă complicată. Eu aici voi pune punct. Eu nu pot spune nici da, dar nici nu”. 

În video atașat mai sus puteți urmări emisiunea în întregime.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!