Președinta Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, și-a anunțat candidatura circumscripție electorală. La alegerile din februarie 2019, socialista va candida pe circumscripția Nr.1 Briceni. La mitingul de przentare a participat și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. 

„Cel de-al 46-lea candidat al PSRM a fost înaintat pe circumscripția nr. 1 în cadrul mitingului de prostest, de la Briceni, împotriva politicii distrugătoare a așa-numite guvernări „pro-europene”. Participanții mitingului au votat unanim pentru candidatura președintelui Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, se spune într-un comunicat de presă al formațiunii.

Zinaida Greceanîi este deputat în Parlamentul Republicii Moldova din anul 2009. Politiciana a ocupat funcția de prim-ministru al Republicii Moldova între 31 martie 2008 – 14 septembrie 2009.  În decembrie 2016, Zinaida Greceanîi a fost aleasă președinte al PSRM la Congresul al 14-lea al partidului, declanșat dupa ce Igor Dodon a câștigat alegerile prezidențiale și a demisionat din partid.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!