Proiectul de lege privind bugetul de stat pentru anul 2019 va fi prezentat Guvernului spre examinare în următoarele zile

04 noiembrie 2018, ora 09:32

Astfel, Octavian Armașu, ministrul finanțelor, a menționat că proiectul principalului document financiar pentru anul viitor este practic gata, dar mai rămân să fie precizate anumite momente de ordin tehnic.

Nici Octavian Armașu, nici Ion Chicu, secretar de stat la Ministerul Finanțelor, nu oferă detalii și cifre exacte despre proiect și nici nu explică de ce proiectul de lege a bugetului de stat pentru anul 2019 nu a fost elaborat la timp. Or, Legea finanțelor publice și responsabilitățile bugetar-fiscale prevede că Guvernul apropă și prezintă Parlamentului, până oe 15 octomrie a ficărui an, proiectul legii bugetare pentru anul viitor, scrie Mold-street.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram