Un bărbat, legitimat ca cetățean al Ucrainei de 52 de ani a fost reținut în timp ce trecea ilegal granița moldo-ucraineană. Astfel, acesta intenționa să ajungă în Republica Moldova.

La data de 4 noiembrie, în jurul orei 17:00, oamenii legii a observat o persoană care traversa hotarul moldo-ucrainean și cu pas grăbit înainta dinspre linia de frontieră spre interiorul țării.

Din spusele bărbatului, acesta este locuitor al sat. Dmitrovca, r-nul Bolgrad și urma să ajungă la niște prieteni din satul Valea Perjei. Din lipsa de acte, acesta a încercat ilegal să traverseze frontiera.

În cadrul controlului bărbatul a prezentat un permis de port armă, eliberat de autoritățile competente ale Ucrainei, fapt ce există bănuială că ar fi avut drept scop vânatul în zona de frontieră.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat. Polițiștii continuă cercetările pentru elucidarea circumstanțelor. Cetățeanul ucrainean a primit arest preventiv de 72 de ore.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!