Deși legea îi interzice să fie membru de partid și a renunțat la funcția de lider al socialiștilor când a devenit președinte al țării, Igor Dodon a participat la mitingul organizat ieri de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Spune că a făcut-o în calitate de „cetățean simplu” și recunoaște că face transfer de imagine pentru socialiști, dar spune că nu percepe acest lucru ca fiind unul negativ. 

„Legislația nu-mi permite să fiu membru, dar, cum au declarat socialiștii la congresul cu doi ani în urmă, rămân lider neformal al Partidului Socialiștilor. Anul viitor avem alegeri parlamentare foarte importante și am nevoie de susținerea Parlamentului, sper foarte mult că socialiștii vor obține majoritatea”, a declarat Igor Dodon

-Reporter TV8: „Nu un transfer de imagine către Partidul Socialiștilor prin prezența Dvs. aici?”.

-Igor Dodon: „Asta este bine sau rău?.. Eu consider că asta este bine. Da, este transfer de imagine, evident!”.

Amintim că, ieri, 18 noiembrie, PSRM a organizat un miting în centrul capitalei. Apoi, din Piața Marii Adunări Naționale aceștia și-au anunțat obiectivele electorale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!